Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για τον Ονάνα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δίνει 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για τον Ονάνα
O Αντρέ Ονάνα είναι ο εκλεκτός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ενίσχυση του «1» και οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν 50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ.

Ο Αντρέ Ονάνα είναι ακόμα ένα μέλος του Άγιαξ του Έρικ Τεν Χαγκ που ενδέχεται να κάνει το... δρομολόγιο Άμστερνταμ - Μάντσεστερ για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ, έπειτα από τους Λισάντρο Μαρτίνες, Άντονι, Φαν Ντε Μπέεκ και φυσικά τον ίδιο τον Ολλανδό κόουτς. Ο τεχνικός των Κόκκινων Διαβόλων ζήτησε τον διεθνή Καμερουνέζο τερματοφύλακα ως αντικαταστάτη του Νταβίντ Ντε Χέα.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά η Γιουνάιτεντ σκοπεύει να καταθέσει πρόταση 45-50 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ, η οποία απαιτεί 60 εκατομμύρια. Ο 27χρονος έχει συμβόλαιο με τους Νεραντζούρι μέχρι το καλοκαίρι του 2027, με απολαβές 6 εκατομμυρίων ευρώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα