Τίμπερ: Έκλεισε στα 47 εκατομμύρια ευρώ το deal της Άρσεναλ με τον Άγιαξ

Η Άρσεναλ κυνηγά τον Τίμπερ
Σύμφωνα με την ολλανδική Telegraaf η Άρσεναλ και ο Άγιαξ συμφώνησαν για τη μεταγραφή του 22χρονου στόπερ Γιούλιεν Τίμπερ αντί 47 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Κάι Χάβερτς άνοιξε τον «χορό» των μεταγραφών της Άρσεναλ, η οποία έχει κλείσει το «mega deal» για την αγορά του... διακαή πόθου, Ντέκλαν Ράις, από την Γουέστ Χαμ και πλέον είναι έτοιμη να ολοκληρώσει και τρίτη σημαντική μεταγραφή. Ο λόγος για τον Τζάστιν Τίμπερ.

Οι Κανονιέρηδες τα είχαν βρει από την προηγούμενη εβδομάδα με την πλευρά του διεθνή Ολλανδού κεντρικού αμυντικού και σύμφωνα με την Telegraaf υπάρχει πλέον συμφωνία και με τον Άγιαξ. Τα δυο κλαμπ έδωσαν τα χέρια στα 46 εκατομμύρια ευρώ και πιο συγκεκριμένα 42 «καθαρά», συν ακόμα πέντε με τη μορφή μπόνους. Ο 22χρονος στόπερ αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα στο Λονδίνο για ιατρικά και για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του.

Προέρχεται από τις ακαδημίες του Αίαντα και έγινε παίκτης της πρώτης ομάδας το 2020 σε ηλικία 19 ετών. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 47 εμφανίσεις με δυο γκολ και ισάριθμες ασίστ. Στο παλμαρέ του έχει δυο πρωταθλήματα και έαν κύπελλο.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα