Ζιγιέχ: «Χαλάει» το deal Αλ Νασρ, «κόπηκε» στα ιατρικά ο Μαροκινός

Ζιγιέχ: «Χαλάει» το deal Αλ Νασρ, «κόπηκε» στα ιατρικά ο Μαροκινός
Προς «ναυάγιο» οδηγείται η συμφωνία μεταξύ Αλ Νασρ και Χακίμ Ζιγιέχ, καθώς σύμφωνα με Μέσα της Σαουδικής Αραβίας ο Μαροκινός δεν πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ και το deal πλέον βρίσκεται στον αέρα.

Η μετακίνηση του Ζιγιέχ στην Αλ Νασρ τίθεται πλέον εν αμφιβόλω μετά τον ιατρικό έλεγχο που εντόπισε πρόβλημα στο γόνατο του Μαροκινού, με τους Σαουδάραβες να έχουν πλέον δεύτερες σκέψεις για την απόκτησή του.

Η μοίρα κυνηγάει τον Ζιχιέχ... Αφού έχασε οριακά μια μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν τον περασμένο χειμώνα [θυμίζουμε ότι η Τσέλσι επανειλημμένα απέστειλε λάθος έγγραφα στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το deal να «ναυαγήσει» καθώς δεν ολοκληρώθηκε εντός προθεσμίας], ο Μαροκινός διεθνής πίστευε ότι θα μπορούσε να ανακάμψει στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.

Οι δύο ομάδες φαίνεται πως είχαν δώσει τα χέρια, οι Μπλε θα λάμβαναν αποζημίωση 15 εκατ. ευρώ και τον παίκτη περίμενε ετήσιος μισθός μεταξύ 12 και 13 εκατ. ευρώ ετησίως. Όμως τελικώς το deal είναι πολύ πιθανό να καταρρεύσει. Η Αλ Νασρ ανακάλυψε το πρόβλημα του παίκτη στο γόνατο και πλέον είναι πολύ διστακτική στο να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα