Τσιμίκας: «Να μην σταματούν τα νέα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους»

Τσιμίκας: «Να μην σταματούν τα νέα παιδιά να κυνηγούν τα όνειρά τους»

Η Novibet παραδίδει στους πολίτες των Σερρών το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου “Κώστας Τσιμίκας”
Ο Κώστας Τσιμίκας με ανάρτηση του στο Instagram εξέφρασε την χαρά του για το γήπεδο που παρέδωσε στις Σέρρες μαζί με τη Novibet και το Giant Heart, ενώ έστειλε το μήνυμα του στα παιδιά που ονειρεύονται να γίνουν ποδοσφαιριστές.

Στις 26 Ιουνίου παραδόθηκε στην τοπική κοινωνία των Σερρών ένα νέο γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5, κατασκευασμένο σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες διεθνείς προδιαγραφές από τη Novibet και τον Κώστα Τσιμίκα, στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς Giant Heart. Ο Greek Scouser με ανάρτηση του στο Instagram εξέφρασε την χαρά για τη δημιουργία αυτού του γηπέδου στην πόλη του και προέτρεψε τα παιδιά να μην σταματήσουν να κυνηγούν τα όνειρά τους.

Η ανάρτηση του διεθνή Έλληνα αριστερού μπακ:

«Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου που μαζί με τo giantheart.gr by novibet.gr παραδίδουμε αυτό το γήπεδο στις Σέρρες. Είναι σημαντικό να κάνουμε τα νέα παιδιά να αγκαλιάσουν τον αθλητισμό, δίνοντάς τους έναν σύγχρονο χώρο άθλησης και ψυχαγωγίας, που μπορεί να δημιουργήσει τους πρωταθλητές του αύριο.

Το μήνυμά μου στα νέα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο είναι να μην σταματούν ποτέ να κυνηγούν τα όνειρά τους. Ξεκινώντας από ένα γήπεδο σαν και αυτό, με αγάπη και συγκέντρωση σε αυτό που κάνουν και πίστη στον εαυτό τους, μπορούν να φτάσουν παντού!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα