Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αύξησε την προφορική της πρόταση για Ονάνα στα 45 εκατ. ευρώ

Newsroom
Αντρέ Ονάνα
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέβασε την προφορική της προσφορά για τον Αντρέ Ονάνα στα 45 εκατ. ευρώ, όμως η Ίντερ παραμένει αρνητική.

Είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έκανε πρόταση για την απόκτηση του Αντρέ Ονάνα της Ίντερ, μετά την αποτυχία συμφωνίας για την ανανέωση του συμβολαίου του Νταβίντ Ντε Χέα.

Σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν προφορική πρόταση που φτάνει τα 45 εκατ. ευρώ στους «νεραντζούρι», όμως εκείνοι συνεχίζουν να μην ρίχουν τις απαιτήσεις τους. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι εξακολουθεί να θέλει 60 εκατ. ευρώ για να δώσει την συγκατάθεσή της στην πώληση του 27χρονου Καμερουνέζου τερματοφύλακα.

Φέτος, εκείνος έφτασε ως τον τελικό του Champions League με την Ίντερ κάνοντας εκπληκτική σεζόν, αφού έπαιξε σε 41 παιχνίδια και διατήρησε σε 19 απ' αυτά ανέπαφη την εστία του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα