Τότεναμ: Ο Λέβι θύμωσε με τον Κέιν και την Μπάγερ, στυλώνει τα πόδια στα 100 εκατ. ευρώ των Βαυαρών

Κέιν και Μπερνάρντο Σίλβα οι στόχοι της Παρί
Σύμφωνα με την «Bild», ο συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λέβι, θύμωσε με τις «πισώπλατες» συνεννοήσεις του Κέιν με την Μπάγερν και έχει αποφασίσει να αρνηθεί τη νέα τεράστια πρόταση που θα καταθέσουν οι Βαυαροί.

Η γερμανική ιστοσελίδα «Bild» αποκάλυψε πως ο Ντάνιελ Λέβι, ιδιοκτήτης και πρόεδρος της Τότεναμ, ανέφερε στο στενό του κύκλο πως έχει εκνευριστεί με τη συμπεριφορά του Χάρι Κέιν και της Μπάγερν και όλες τις μυστικές συναντήσεις και συζητήσεις.

Μάλιστα, αυτό έχει γίνει σε τέτοιο βαθμό που ο διοικητικός ηγέτης των «σπιρουνιών» έχει αποφασίσει να αρνηθεί και την πρόταση των 100 εκατ. ευρώ που σχεδίαζε να καταθέσει η Μπάγερν Μονάχου.

Ο Χάρι Κέιν συναντήθηκε τόσο με τους ανθρώπους της Μπάγερν όσο και με τον προπονητή της ομάδας, Τόμας Τούχελ σ' αυτό το διάστημα και συμφώνησε μάλιστα και στους όρους του προσωπικού του συμβολαίου ενώ ακόμη η Τότεναμ απείχε πολύ από το να τα βρει με τους Βαυαρούς.

Όλη αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να σημαίνει πως η Μπάγερν θα αναγκαστεί να καταθέσει μία πρόταση μεγαλύτερη των 100 εκατ. ευρώ που ετοίμαζε για να πείσει τον Λέβι και να αφήσει στην άκρη το πείσμα του που δημιουργήθηκε εξαιτίας του τρόπου που λειτούργησε εκείνη στην συγκεκριμένη μεταγραφή.

 

Σημειωτέον το συμβόλαιο του Κέιν με την Τότεναμ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα