Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα παρελθόν ο Ντε Χέα μετά από 12 χρόνια!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα παρελθόν ο Ντε Χέα μετά από 12 χρόνια!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημα παρελθόν ο Ντε Χέα μετά από 12 χρόνια!
Με ανακοίνωσή του ο Νταβίντ Ντε Χέα, που εν τέλει δεν ανανέωσε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε γνωστό πως θα αποχωρήσει από τους Κόκκινους Διαβόλους, στους οποίους αγωνιζόταν από το 2011, όταν και πήρε μεταγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης!

Ένα σίριαλ που κράτησε μήνες φτάνει στο τέλος του! Νταβίντ Ντε Χέα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα βαδίσουν χωριστούς δρόμους για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια, με τον Ισπανό κίπερ να ανακοινώνει την αποχώρησή του από τους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο 32χρονος ήταν τυπικά ελεύθερος από το τέλος Ιουνίου, ωστόσο παρέμενε σε συζητήσεις με τον αγγλικό σύλλογο. Αρχικά, οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε πλήρη συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας τους, όμως την τελευταία στιγμή η ομάδα έκανε πίσω, προσφέροντας χαμηλότερο από το συμφωνηθέν συμβόλαιο στον Ντε Χέα.

Ο Ισπανός πήρε μερικές μέρες για να σκεφτεί σχετικά με το μέλλον του και όπως αποδείχθηκε αποφάσισε να ψάξει ένα νέο βήμα, τραβώντας γραμμή στη 12ετή καριέρα του στο «Όλντ Τράφορντ».

«Ήταν μια αξέχαστη και επιτυχημένη περίοδος για μένα. Ως μικρό αγόρι αφήνοντας τη Μαδρίτη, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πως θα ζούσα όλα όσα πετύχαμε μαζί. Τώρα είναι η στιγμή να κυνηγήσω μια νέα πρόκληση και να βρεθώ σε ένα νέο περιβάλλον.

Το Μάντσεστερ θα είναι για πάντα στην καρδιά μου, το Μάντσεστερ με έχει διαμορφώσει και δεν θα με αφήσει ποτέ», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Ντε Χέα.

«Για πάντα ένας θρύλος της Γιουνάιτεντ», έγραψε χαρακτηριστικά στην αποχαιρετιστήρια ανάρτησή του ο σύλλογος. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο 32χρονος ήταν ο τελευταίος παίκτης που πρόλαβε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην ομάδα.

Σε αυτά τα 12 χρόνια στην Αγγλία ο Ισπανός μέτρησε 545 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κατακτώντας κάθε πιθανό εγχώριο τίτλο (Premier League 2013, FA Cup 2016, EFL Cup 2017&2023, Community Shield 2011&2013&2016) αλλά και το Europa League του 2017, ενώ αναδείχθηκε παίκτης της σεζόν για την ομάδα 4 φορέ.

Πλέον, ο Ντε Χέα κυκλοφορεί ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει οπουδήποτε, ενώ οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν επί της ουσίας ήδη βρει τον αντικαταστάτη του αφού βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέ Ονάνα από την Ίντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα