Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Πέρασε ιατρικά ο Γουίλιαν

Νίκος Κικίδης
Νότιγχαμ Φόρεστ μεταγραφές: Πέρασε ιατρικά ο Γουίλιαν
Μια ανάσα μακριά από την απόκτηση του Γουίλιαν φέρεται να βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ, με τον Βραζιλιάνο να ολοκληρώνει με επιτυχία τις ιατρικές του εξετάσεις.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γουίλιαν φαίνεται πως βρίσκεται η Νότιγχαμ Φόρεστ. Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «Evening Standard» η μεταγραφή του Βραζιλιάνου βρίσκεται στην τελική ευθεία, με τον ίδιο να περνάει από ιατρικές εξετάσεις το απόγευμα της Πέμπτης (13/7).

Αν και ο έμπειρος επιθετικός είχε πρόταση ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο με τη Φούλαμ, στο τέλος αποφάσισε να αποχωρήσει και η Φόρεστ φαντάζει προς το παρόν ως ο πιο πιθανός προορισμός.

Το δημοσίευμα πάντως προσθέτει πως η μεταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη, μιας και η Φούλαμ εξακολουθεί να παραμένει στο κάδρο για το μέλλον του.

Στο «Craven Cottage» άλλωστε δεν θέλουν να χάσουν τον πρώην αστέρα της Τσέλσι και είναι αποφασισμένοι να επανέλθουν με νέα προσφορά για να αντιστρέψουν τα δεδομένα και να τον πείσουν να μείνει στο Λονδίνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα