Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ και ο Άγγλος ξέσπασε!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ αφαίρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Μαγκουάιρ και ο Άγγλος ξέσπασε!

maguire_harry

bet365

Ο Έρικ Τεν Χαγκ πήρε την απόφαση να αφαιρέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού από τον Χάρι Μαγκουάιρ, με τον Άγγλο στόπερ να ξεσπάει στο Twitter.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν θα είναι πλέον ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη νέα σεζόν, με τον Έρικ τεν Χαγκ να τον ενημερώνει για την απόφάση του να αλλάξει χέρια το περιβραχιόνιο της ομάδας.

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της ομάδας, με τη Γιουνάιτεντ να εμφανίζεται έστω και ανεπίσημα είναι ανοιχτή σε προτάσεις για την πώλησή του. Ο 30χρονος διεθνής δεν πήρε με «καλό μάτι» την απόφαση του προπονητή του όπως ήταν αναμένομενο και ξέσπασε στο Twitter. Ωστόσο ο Μαγκουάιρ δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το μέλλον του τονίζοντας ότι θα στηρίξει τον διάδοχό του στην αρχηγεία του club και θα δίνει τον καλύτερο εαυτό του όσο θα φοράει τη φανέλα των Κόκκινων Διαβόλων.

Το μήνυμα του Μαγκουάιρ στο Twitter

«Ύστερα από συζητήσεις με τον προπονητή σήμερα, με ενημέρωσε ότι αλλάζει αρχηγό. Μου παρουσίασε τους λόγους και ενώ είμαι προσωπικά εξαιρετικά απογοητευμένος, θα συνεχίσω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που φοράω τη φανέλα.

Οπότε, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη σπουδαία υποστήριξή τους, όσο φορούσα το περιβραχιόνιο.
Από τη μέρα που ανέλαβα τον ρόλο, πριν από 3,5 χρόνια, ήταν μεγάλο προνόμιο να ηγούμαι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μία από τις πιο περήφανες στιγμές της καριέρας μου μέχρι στιγμής. Είναι μία από τις μεγαλύτερες τιμές στο διασυλλογικό ποδόσφαιρο. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να βοηθήσω τη Γιουνάιτεντ να είναι επιτυχημένη -εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.

Θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ που μου έδωσε πρώτος την ευθύνη κι εύχομαι όποιος την αναλάβει από εδώ και πέρα να έχει κάθε επιτυχία και θα έχει την πλήρη υποστήριξή μου. Χάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα