Ποστέκογλου: «Ο Χάρι Κέιν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ»

Ποστέκογλου: «Ο Χάρι Κέιν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην Τότεναμ»

Newsroom
Ο Άγγελος Ποστέκογλου
Ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου, δηλώνει ότι ο Χάρι Κέιν είναι «απόλυτα αφοσιωμένος» στον σύλλογο, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου.

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, καταθέτοντας προσφορά για τον Χάρι Κέιν, με τον επίτιμο πρόεδρο Ούλι Χένες να ισχυρίζεται το Σαββατοκύριακο ότι «ο Χάρι Κέιν έχει ξεκαθαρίσει ότι έχει πάρει την απόφασή του. Αν κρατήσει τον λόγο του, θα τον υπογράψουμε».

Ο Κέιν παραμένει πάντως παίκτης της Τότεναμ και έχει ταξιδέψει με την ομάδα για την περιοδεία προετοιμασίας, η οποία θα ξεκινήσει με την αναμέτρηση με τη Γουέστ Χαμ στο Περθ την Τρίτη (18/07). Μιλώντας ενόψει αυτού του αγώνα, ο Ποστέκογλου ρωτήθηκε για το μέλλον του 29χρονου και τις συζητήσεις του με τον επιθετικό.

«Είχα μια καλή συζήτηση με τον Χάρι. Όπως είπα και πριν (στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου), τίποτα το συγκλονιστικό ή καθοριστικό από αυτά που υποθέτω αναζητά ο κόσμος. Απλά μια καλή κουβέντα. Συστήθηκα και μιλήσαμε κυρίως για τον σύλλογο και για το πού πιστεύει ότι βρίσκεται και πού πιστεύει ότι μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα. Ο Χάρι είναι το ίδιο με όλους τους άλλους παίκτες, ξέρετε. Δεν είναι κάτι που τους ρωτάω όταν μπαίνουν από την πόρτα, "Έχεις εισιτήριο ή όχι;". "Δεν είναι κάτι που κάθομαι και απαιτώ από τους ανθρώπους από την αρχή. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουμε λίγο λιγότερο από ένα μήνα πριν από την έναρξη της σεζόν, το παράθυρο των μεταγραφών είναι ακόμα ανοιχτό για λίγο, οπότε θα δούμε πώς θα εξελιχθούν όλα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν τον Χάρι καλύτερα από εμένα, αλλά δεν πρόκειται να τον επηρεάσει τίποτα. Είναι εδώ και όσο είναι εδώ, είναι απόλυτα αφοσιωμένος σε αυτό που κάνουμε και έτσι έχω δει τα πράγματα.».

Για το αν τον ενόχλησε το δημόσιο φλερτ του Κέιν από την Μπάγερν, ο Ποστέκογλου απάντησε: «Προσωπικά, όχι. Κανείς δεν μου έχει μιλήσει από το Μόναχο!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα