Μαγκουάιρ - Μεταγραφές: «Μπάσιμο» της Τσέλσι στην υπόθεση του Άγγλου στόπερ

Newsroom
maguire_harry
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sun» η Τσέλσι εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Χάρι Μαγκουάιρ, με τον αμυντικό να επιθυμεί πλέον να φύγει από τη Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ ήταν αποφασισμένος να παλέψει για τη θέση του στο «Ολντ Τράφορντ» αφού την περασμένη σεζόν έπεσε στην ιεραρχία υπό τον Έρικ Τεν Χαγκ. Ωστόσο, ο Ολλανδός τεχνικός αφαίρεσε την αρχηγία από τον Άγγλο στόπερ ενόψει της νέας σεζόν κάτι που έφερε το ξέσπασμά του!

Σύμφωνα με τη Sun, ο Μαγκουάιρ είναι έτοιμος να φύγει από τους «Κόκκινους Διαβόλους» αυτό το καλοκαίρι και η Τσέλσι είναι μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται για την υπογραφή του μαζί με τη Γουέστ Χαμ, την Τότεναμ και τη Νιούκαστλ.

Θυμίζουμε ότι ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, είναι διατεθειμένος να προσφέρει στον 30χρονο μια... σανίδα σωτηρίας για να σώσει την καριέρα του, με την προϋπόθεση βέβαια ο πρώην αρχηγός της Γιουνάιτεντ να δεχτεί σημαντική μείωση αποδοχών για να προσαρμοστεί στο μισθολογικό καθεστώς των "σφυριών".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα