Γουίλιαν - Μεταγραφές: Παραμένει στη Φούλαμ ο Βραζιλιάνος που βρέθηκε κοντά σε Νότιγχαμ και... Ολυμπιακό

Newsroom
Γουίλιαν - Μεταγραφές: Παραμένει στη Φούλαμ ο Βραζιλιάνος που βρέθηκε κοντά σε Νότιγχαμ και... Ολυμπιακό
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να παραμείνει στη Φούλαμ κλείνοντας την πόρτα στη Νότιγχαμ Φόρεστ και τη Σαουδική Αραβία.

Στη Φούλαμ θα παραμείνει ο Γουίλιαν παρά το «φλερτ» της Νότιγχαμ Φόρεστ, τη μελλοντική επιλογή του Ολυμπιακού και τις «σειρήνες» από Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ο Βραζιλιάνος αποφάσισε να παραμείνει στη Φούλαμ και το deal θεωρείται «τελειωμένο», παρά τα βρετανικά δημοσιεύματα που τον παρουσίαζαν πολύ κοντά στο «City Ground».

Θυμίζουμε ότι η αγγλική «Evening Standard» παρουσίαζε την Νότιγχαμ Φόρεστ αισιόδοξη πως μπορεί να κερδίσει στην «κούρσα» για την μεταγραφή του, με τα «tricky trees» να έχουν καταθέσει όχι μόνο καλύτερη οικονομικά πρόταση από τους «Κότατζερς» του Μάρκο Σίλβα, αλλά να έχουν δώσει την δυνατότητα στον 34χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ να τελειώσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα