Χάρι Κέιν: Πιέζει η Παρί Σεν Ζερμέν, επανέρχεται αποφασισμένη η Μπάγερν

harry_kane_spurs
Σύμφωνα με τον Σάντι Αουνά του FootMercatο η Παρί Σεν Ζερμέν «πρεσάρει» τον Χάρι Κέιν, την ίδια ώρα που η Μπάγερν ετοιμάζει την νέα της πρόταση.

Ο Χάρι Κέιν είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς. O 29χρονος επιθετικός φέρεται να έχει πάρει απόφαση πως ήρθε η ώρα του να φύγει από την Τότεναμ, οι Σπερς κάνουν ό,τι μπορούν για να τον κρατήσουν, όμως ξέρουν πως αν δεν τον πουλήσουν άμεσα ή δεν τον πείσουν να ανανεώσει θα τον χάσουν χωρίς να βάλουν ευρώ στα ταμεία τους.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή δύο είναι οι ομάδες που «παλεύουν» για να ολοκληρώσουν αυτή τη μεγάλη μεταγραφή. Η Μπάγερν Μονάχου, η οποία τα έχει βρει με τον παίκτη αλλά όχι με την ομάδα και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του FootMercatο, Σάντι Αουνά, οι Παριζιάνοι «πιέζουν» τον αρχηγό της Αγγλίας και της Τότεναμ να πει το «ναι», καθώς σε αυτόν βλέπουν τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος αργά ή γρήγορα θα αποτελέσει παρελθόν. Αν ο Κέιν δεχτεί την προσφορά των πρωταθλητών της Ligue 1 οι Γάλλοι θα προχωρήσουν σε συζητήσεις με τους Λονδρέζους, ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα προκριθεί η περίπτωση του Ντούσαν Βλάχοβιτς της Γιουβέντους.

 

Από την πλευρά τους οι Βαυαροί θα επανέλθουν τα επόμενα 24ωρα με νέα πρόταση προς τους Σπερς, ώστε να πείσουν την διοίκηση Λέβι να πουλήσουν τον αρχηγό της ομάδα τους. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του Κέιν η Μπάγερν θα στραφεί στην περίπτωση του Χουλιάν Άλβαρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα