Ποστέκογλου: Έξαλλος με Γερμανό δημοσιογράφο που τον... πίκαρε για το θέμα του Κέιν!

bayern_munich_kane
Το καλό κλίμα της συνέντευξης Τύπου του Άγγελου Ποστέκογλου κατέστρεψε ένας Γερμανός δημοσιογράφος που σκέφτηκε να κάνει μια... πλάκα στον Ελληνοαυστραλό κόουτς.

Ένα πρωτόγνωρο σκηνικό, που εξαγρίωσε τον Άγγελο Ποστέκογλου, έλαβε χώρα στη συνέντευξη Τύπου του κόουτς της Τότεναμ εν όψει του φιλικού κόντρα στη Λέστερ.

Όπως είναι φυσικό, με την Μπάγερν Μονάχου να πολιορκεί τους Σπερς για την απόκτηση του Χάρι Κέιν, ένα σεβαστό μέρος των ερωτήσεων προς Ελληνοαυστραλό προπονητή αφορούν τον Άγγλο φορ.

Ωστόσο, ένας Γερμανός δημοσιογράφος ξεπέρασε τα όρια. Για την ακρίβεια, αφού ρώτησε τον Ποστέκογλου αν ακόμα αισθάνεται ανήσυχος με αυτό το θέμα, έβγαλε μια φανέλα των Βαυαρών στην πλάτη της οποίας είχε τυπώσει το Νο.9 και το όνομα του Κέιν!

 

Στη συνέχεια, του είπε: «Πώς σας φαίνεται; Ωραία δεν είναι;». Σύμφωνα με το Athletic, ο Ποστέκογλου έγινε έξαλλος με αυτή τη συμπεριφορά και μετά από μια μικρή παύση απάντησε στον Γερμανό σε έντονο ύφος.

«Γελάσατε με αυτό; Πήρατε αυτό που θέλατε. Ίσως. Πολύ ωραία. Ήρθατε ως εδώ μόνο για αυτό, σας ευχαριστώ πολύ», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Τότεναμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα