Τότεναμ - Μεταγραφές: Ο ιδιοκτήτης των Σπερς ζητά να πουληθεί ο Κέιν αν δεν ανανεώσει

Newsroom
Η αντίδραση του Κέιν μετά από χαμένη ευκαιρία
Ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούις, είπε στον πρόεδρο του συλλόγου Ντάνιελ Λέβι ότι πρέπει να πουλήσει τον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι αν ο επιθετικός δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο.

Ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούις, τόνισε στον διοικητικό ηγέτη των Σπερς, Ντάνιελ Λέβι, ότι πρέπει να πουλήσει τον Χάρι Κέιν αυτό το καλοκαίρι αν ο επιθετικός δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο (400.000 λιρών/ 460.000 ευρώ την εβδομάδα)... ενισχύοντας έτσι τις ελπίδες της Μπάγερν Μονάχου να αποκτήσει τον Άγγλο σταρ.

Ο Λιούις είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει στον Κέιν να εξαντλήσει το τρέχον συμβόλαιό του και να φύγει ως ελεύθερος από την ομάδα το επόμενο καλοκαίρι. Ο ιδιοκτήτης του club αποτιμά τον Κέιν στα 100 εκατομμύρια λίρες, αλλά θα πιεστεί να πουλήσει τον αρχηγό της Αγγλίας πριν από τη λήξη της προθεσμίας μεταγραφών, αν αρνηθεί να δεχτεί νέους όρους, οι οποίοι, όπως γίνεται αντιληπτό, φτάνουν τις 400.000 λίρες την εβδομάδα.

Η Μπάγερν Μονάχου από πλευράς της συνεχίζει το... pressing ετοιμάζοντας και τρίτη προσφορά. Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι βέβαιοι ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία και η σύζυγος του Κέιν, Κέιτ, λέγεται ότι έχει αρχίσει να κοιτά σπίτια στο Μόναχο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα