Τότεναμ μεταγραφές: Ο ιδιοκτήτης των Spurs βγάζει στο «σφυρί» τον Κέιν αν δεν ανανεώσει

Νίκος Κικίδης
Τότεναμ μεταγραφές: Ο ιδιοκτήτης των Spurs βγάζει στο «σφυρί» τον Κέιν αν δεν ανανεώσει
Χαμόγελα πρέπει να έχουν προκαλέσει στη Μπάγερν τα νέα της «Daily Mail», η οποία αποκαλύπτει πως ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ διέταξε την πώληση του Κέιν σε περίπτωση μη ανανέωσης.

Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Χάρι Κέιν, με τον Άγγλο επιθετικό να έχει συμφωνήσει με τη Μπάγερν Μονάχου αλλά την Τότεναμ να βάζει... χαλινάρι στις ορέξεις του.

Στο Λονδίνο άλλωστε έχουν απορρίψει ήδη την πρώτη πρόταση των Βαυαρών για τον Άγγλο φορ και επιδεικνύουν ένα σκληρό διαπραγματευτικό πρόσωπο, το οποίο ωστόσο πολύ πιθανόν να φθαρεί με το πέρασμα του χρόνου.

Σύμφωνα άλλωστε με πληροφορίες της «Daily Mail», ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Τζο Λιούς, έδωσε σαφή εντολή στον πρόεδρο, Ντάνιελ Λέβι, πως ο Κέιν πρέπει να πωληθεί αυτό το καλοκαίρι σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Οι τελευταίες εξελίξεις δεδομένα θα κάμψουν σε βάθος του χρόνου τη στάση των Spurs, οι οποίοι μέχρι πρότινος ούτε που σκέφτονταν να παραχωρήσουν τον 30χρονο για λιγότερο από 100 εκατομμύρια ευρώ.

 

Την ίδια στιγμή πάντως η Μπάγερν δεν παίζει μόνη της για την περίπτωσή του, καθώς η Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση αλλά από θέση αουτσάιντερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα