Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ονάνα τα «έψαλε» στον Μαγκουάιρ με το... καλησπέρα (vid)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Ονάνα τα «έψαλε» στον Μαγκουάιρ με το... καλησπέρα (vid)

Ο Μαγκουάιρ εξόργισε τον Ονάνα με το καλησπέρα
Η άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδινε το ένα δώρο μετά το άλλο στο φιλικό κόντρα στην Ντόρτμουντ (2-3) κι ο Χάρι Μαγκουάιρ έκανε τον Αντρέ Ονάνα να... βγει από τα ρούχα του μετά από «ντόμινο» λαθών.

Η προετοιμασία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κυλάει με αρκετές ανορθογραφίες ως τώρα, ιδίως στο αμυντικό κομμάτι που αποτελεί και την αχίλλειό της πτέρνα τα τελευταία χρόνια.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι υπέστησαν δεύτερη σερί ήττα στο αμερικανικό τους tour, αυτή τη φορά από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (2-3) σε ένα ματς που χάρισαν ουκ ολίγα «δώρα» στους Βεστφαλούς, τα δύο εκ των οποίων από τους Λίντελοφ και Γουάν Μπισάκα στα ισάριθμα προβαδίσματα της Μπορούσια αντίστοιχα (44', 71').

Με αυτά που είδε, λοιπόν, από τον πάγκο στο πρώτο ημίχρονο ο Αντρέ Ονάνα, δεν άργησε να... ξεσπάσει. Ο νεοαποκτηθείς Καμερουνέζος κίπερ πέρασε στο ματς για το β' μέρος αντικαθιστώντας τον Χίτον και πριν περάσουν τρία λεπτά ο Χάρι Μαγκουάιρ προέβη σε απερίσκεπτο λάθος, με κάκιστη πάσα στον κλεισμένο από δύο παίκτες ΜακΤόμινεϊ και αργή επιστροφή, υποχρεώνοντας έτσι τον πρώην κίπερ της Ίντερ σε δύσκολη απόκρουση.

Αποτέλεσμα; Ο Ονάνα να... κατσαδιάσει ευθέως τον Μαγκουάιρ για το σοβαρό λάθος του, εντείνοντας έτσι την γκρίνια που επικρατεί γύρω από το όνομα του Βρετανού στόπερ, για τον οποίο η Γιουνάιτεντ πρόσφατα φέρεται να απέρριψε πρόταση 23 εκατ. ευρώ από τη Γουέστ Χαμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα