Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεταγραφές: Κατ' αρχήν συμφωνία με την Γουέστ Χαμ για την πώληση του Μαγκουάιρ

maguire_harry
Σύμφωνα με το SkySports, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα βρήκε με την Γουέστ Χαμ για την παραχώρηση του Χάρι Μαγκουάιρ αντί 35 εκατ. ευρώ.

Το «SkySports» μετέδωσε πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ έφτασαν σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Χάρι Μαγκουάιρ με το ποσό της μεταγραφής του στα «σφυριά» να αγγίζει τα 35 εκατ. ευρώ. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες δεν έχει συμφωνήσει ακόμα με τον ίδιο τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό, αλλά δεν αναμένεται να υπάρχει πρόβλημα.

Η Γουέστ Χαμ είχε κάνει μία πρώτη προσφορά 23 εκατ. ευρώ που απορρίφθηκε από τους «κόκκινους διαβόλους» ως ανεπαρκής. Στην αρχή είχε γραφτεί πως τα «σφυριά» θα επέστρεφαν με μία μεγάλη προσφορά για να πάρουν... πακέτο τους Μαγκουάιρ και ΜακΤόμινεϊ, αλλά τελικά έκαναν βελτιωμένη πρόταση για τον 30χρονο αμυντικό και πέτυχαν απ' ότι φαίνεται το σκοπό τους.

Ο Χάρι Μαγκουάιρ πραγματοποίησε πέρυσι 31 συμμετοχές με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγωνιζόμενος για 1.593 λεπτά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα