Τσέλσι μεταγραφές: Πλησιάζει σε Καϊσέδο, «τρέχει» για συμφωνία πριν από την πρεμιέρα με Λίβερπουλ

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι μεταγραφές: Πλησιάζει σε Καϊσέδο, «τρέχει» για συμφωνία πριν από την πρεμιέρα με Λίβερπουλ
Εξελίξεις σημειώθηκαν στις... μακρόσυρτες διαπραγματεύσεις της Τσέλσι με τη Μπράιτον για τον Μόιζες Καϊσέδο, με τους Μπλε να φουλάρουν για να κλείσουν το deal πριν από την πρεμιέρα της Premier.

Μπορεί η Μπράιτον να τους έχει κάνει τη ζωή δύσκολη με την υπόθεση του Μόιζες Καϊσέδο, όμως στην Τσέλσι μοιάζουν αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες και να δοκιμάσουν μέχρι τέλους για τον 21χρονο αμυντικό μέσο!

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες του «Guardian» οι προσπάθειές τους αρχίζουν να καρποφορούν, καθώς τις τελευταίες μέρες οι συζητήσεις μεταξύ των δυο ομάδων προχώρησαν και για πρώτη φορά στο Λονδίνο αρχίζουν να βλέπουν... φως στο τούνελ.

Παρόλα αυτά ακόμα δεν υπάρχει τελική συμφωνία για τη μεταγραφή, με τους ανθρώπους της Τσέλσι να είναι έτοιμοι να εντείνουν τις προσπάθειες ώστε να καταφέρουν να φτάσουν σε deal πριν από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ο «Guardian» πάντως προσθέτει στο δημοσίευμά του πως δύσκολα η Τσέλσι θα φτάσει το ποσό των 115 εκατομμυρίων ευρώ που ζητούν οι Γλάροι για να ανάψουν το πράσινο φως, αλλά οι τελευταίες συζητήσεις έχουν αφήσει ανοικτό παράθυρο για αισιοδοξία.

Πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που η τελευταία κίνηση του Καϊσέδο να μην συμμετέχει στην αποστολή για το φιλικό κόντρα στη Βαγιεκάνο μεταφράζεται από το περιβάλλον του ως μοχλός πίεσης προς τη Μπράιτον, καθώς φαίνεται πως θέλει να μετακομίσει στο Λονδίνο πριν από το τέλος του καλοκαιρού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα