Κέιν μεταγραφή: Τού έχει γίνει καλύτερη πρόταση από... άγνωστη ομάδα για το 2024, σύμφωνα με την Bild

Ακόμα μια βελτιωμένη πρόταση της Μπάγερν για Κέιν
Στο... παιχνίδι για τον Χάρι Κέιν βάζει η Bild μια «άγνωστη» ομάδα που του έχει κάνει πρόταση για το καλοκαίρι του 2024, όταν και θα έχει μείνει ελεύθερος από την Τότεναμ.

Το σίριαλ του Χάρι Κέιν κορυφώνεται! Η Μπάγερν Μονάχου μετά από μπόλικη επιμονή τα βρήκε σε όλα με την Τότεναμ, ωστόσο τώρα ο Άγγλος φορ... διστάζει.

Το μέλλον του δηλαδή ακόμη φαίνεται αβέβαιο, αν και σύμφωνα με τα Μέσα της πατρίδας του φαντάζει αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στην Τότεναμ.

Πάντως, η γερμανική Bild ρίχνει... λάδι στη φωτιά, μεταδίδοντας πως φημολογείται η ύπαρξη ενός... άγνωστου ενδιαφερόμενου club, το οποίο έκανε μεγαλύτερη πρόταση στον 30χρονο για το καλοκαίρι του 2024, όταν το συμβόλαιό του με τους Σπερς θα έχει λήξει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Παρί Σεν Ζερμέν αναζητεί τον αντικαταστάτη του Μπαπέ, ενώ Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να μείνουν εκτός εξίσωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα