Τσέλσι μεταγραφές: Ενδιαφέρεται και για Βεράτι

Νίκος Κικίδης
Τσέλσι μεταγραφές: Ενδιαφέρεται και για Βεράτι
Την περίπτωση του Μάρκο Βεράτι φαίνεται πως εξετάζει η Τσέλσι μετά την απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν του βάλει... πωλητήριο για το φετινό καλοκαίρι.

Η ριζική ανανέωση της Παρί Σεν Ζερμέν που θέτει εκτός πλάνων τον Μάρκο Βεράτι φαίνεται πως δεν έχει περάσει απαρατήρητη από την Τσέλσι, η οποία βλέπει μια ακόμα... ευκαιρία στο πρόσωπο του Ιταλού μέσου.

Παρά το γεγονός πως φέρονται να πιέζουν ήδη για τους Καϊσέδο και Λάβια, το όνομα του 30χρονου δεν είναι αδιάφορο για τους Μπλε που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το «Footmercato», το οποίο ωστόσο δεν παραβλέπει να υπογραμμίσει πως ο Βεράτι έχει κι άλλους μνηστήρες που ορέγονται την υπογραφή του.

Πρώτη από όλους η Αλ Χιλάλ που είχε ανοίξει επαφές με την Παρί το προηγούμενο διάστημα, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτησή του στο παρελθόν είχε εκφράσει κι η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα