Λίβερπουλ μεταγραφές: Τα βρήκε με Μπράιτον για Καϊσέδο στο ποσό ρεκόρ των 127 εκατ. ευρώ

moises_caicedo
Η Λίβερπουλ συμφώνησε με την Μπράιτον για την αγορά του Μοϊσές Καϊσέδο αντί 127 εκατ. ευρώ νικώντας την Τσέλσι στον αγώνα για την απόκτησή του.

Σε μία εξωπραγματική κίνηση για τα δεδομένα που μας έχει συνηθίσει προχώρησε η Λίβερπουλ, αφού κατόρθωσε να τα βρει σε όλα με την Μπράιτον για να κάνει δικό της τον Μοϊσές Καϊσέδο δίνοντας το συγκλονιστικό ποσό των 127 εκατ. ευρώ, το οποίο αποτελεί νέο ρεκόρ στο αγγλικό ποδόσφαιρο ξεπερνώντας και την φετινή μεταγραφή του Ντέκλαν Ράις από την Γουέστ Χαμ στην Άρσεναλ.

Οι «γλάροι» πέτυχαν αυτό που ήθελαν, αφού ουσιαστικά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (10/08) υπήρξε μία κινητικότητα για τον 21χρονο αμυντικό μέσο από το Εκουαδόρ, που έφτασε στα επίπεδα... δημοπρασίας, με την Τσέλσι να φτάνει στα 115 εκατ. ευρώ και τους «Ρεντς» να επικρατούν τελικά τινάζοντας την μπάνκα στον αέρα και προσφέροντας 127 εκατ., ποσό που δεν μπορούσε πλέον να αρνηθεί η ομάδα του Ντε Τσέρμπι. Είχε γίνει γνωστό ήδη από το απόγευμα της μέρας αυτής, πως η Λίβερπουλ έχει πάρει το πάνω χέρι στην διαπραγμάτευση.

Τώρα απομένει η Λίβερπουλ να τα βρει με τον ποδοσφαιριστή, κάτι που δεν αναμένεται να αποτελέσει πρόβλημα, παρά την αρχική επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Τσέλσι. Την Παρασκευή (12/08) αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα