Ντε Μπρόινε: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου και επιστρέφει το... 2024!

Ντε Μπρόινε: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου και επιστρέφει το... 2024!

de_bruyne_injury
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο άρχισε η σεζόν για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, ο οποίος τραυματίστηκε στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League και είναι πιθανό να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του έτους.

Ελάχιστα διήρκησε η εμφάνιση του Κέβιν Ντε Μπρόινε στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Μπέρνλι, με τον Βέλγο μέσο να πιάνει ενοχλημένος τον δικέφαλό του στο 21ολεπτό του ματς και να γίνεται αναγκαστική αλλαγή. Ο μαέστρος των Πολιτών θα απουσιάσει από το Ευρωπαϊκό Super Cup στην Αθήνα, όμωε τα μαντάτα μάλιστα είναι ιδιαίτερα άσχημα.

Όπως μεταδίδει το βελγικό DH και άλλα Μέσα από την πατρίδα του 32χρονου, ο τραυματισμός του είναι αρκετά σοβαρός και είναι πολύ πιθανόν ο μεσοεπιθετικός των Πολιτών να χρειαστεί να χειρουργηθεί προκειμένου να αποφύγει περαιτέρω επιπλοκές. Πρόθεση και του ίδιου του club άλλωστε είναι η ανάρρωσή του να είναι η καλύτερη δυνατή.

Αυτό ωστόσο σημαίνει πως ο Ντε Μπρόινε θα χάσει το υπόλοιπο του έτους και θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση στις αρχές του 2024, αναγκάζοντας τον Γκουαρδιόλα να διαχειριστεί μια πολύ σημαντική απώλεια πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν και δύο εβδομάδες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Ο ίδιος ο Καταλανός στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της αναμέτρησης απέναντι στη Σεβίλλη δεν επιβεβαίωσε αν ο ποδοσφαιριστής του θα εγχειριστεί, όμως έκανε λόγο για απουσία τουλάχιστον 3-4 μηνών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα