Μαγκουάιρ μεταγραφή: Έκανε πίσω η Γουέστ Χαμ

Βασίλης Μπαλατσός
maguire_harry
Η Γουέστ Χαμ «βαρέθηκε» να περιμένει τον Χάρι Μαγκουάιρ να τα «βρει» με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η μεταγραφή του οδηγήθηκε σε «ναυάγιο».

Ανατροπή δεδομένων για τον Χάρι Μαγκουάιρ. Η Γουέστ Χαμ τα βρήκε με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την μεταγραφή του διεθνή Άγγλου κεντρικού αμυντικού, όμως εν τέλει φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει.

Η υπόθεση καθυστέρησε να ολοκληρωθεί λόγω των απαιτήσεων του μέχρι πρότινος αρχηγού των Κόκκινων Διαβόλων για αποζημίωση και δεν ήταν ξεκάθαρο πόσο θα «τραβούσε» αυτή η ιστορία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι Λονδρέζοι «κουράστηκαν» να περιμένουν τον Μαγκουάιρ, αποσύρθηκαν από την υπόθεση του και θα προχωρήσουν στην απόκτηση άλλου στόπερ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δεν υπολογίζει τον Μαγκουάιρ και μάλιστα έχει εισηγηθεί την μεταγραφή του Μπεντζαμέν Παβάρ για την ενίσχυση της άμυνας της ομάδας του. Εξελίξεις αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα