Άλισον μεταγραφή: H Αλ Νάσρ του Κριστιάνο θέλει να τον αγοράσει από την Λίβερπουλ

Βασίλης Μπαλατσός
Άλισον μεταγραφή: H Αλ Νάσρ του Κριστιάνο θέλει να τον αγοράσει από την Λίβερπουλ
Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του «Foot Mercato» η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βάλει στο στόχαστρο της τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Άλισον.

Οι Σαουδάραβες χτυπούν και πάλι την πόρτα της Λίβερπουλ. Οι Reds πούλησαν τον αρχηγό Τζόρνταν Χέντερσον στην Αλ Ετιφάκ και τον αναντικατάστατο αμυντικό χαφ τους, Φαμπίνιο στην Αλ Ιτιχάντ, σεβόμενοι την επιθυμία τους και σύμφωνα με το «Foot Mercato» ακόμα ένας βασικότατος παίκτης της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ πολιορκείται από ομάδα της Saudi Pro League.

Ο λόγος για τον Άλισον, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Αλ Νάσρ! Μάλιστα όπως αναφέρεται ο διεθνής Βραζιλιάνος κίπερ βλέπει με καλό «μάτι» την... μετακόμιση του στη Σαουδική Αραβία.

Θυμίζουμε πως η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει αγοράσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Άλεξ Τέλες, Μαρσέλο Μπρόζοβις, Σέκο Φοφανά και Σαντιό Μανέ.

 

Ο 30χρονος κίπερ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από το 2018 και ήταν βασικό μέλος της ομάδας των επιτυχιών του Γιούργκεν Κλοπ. Στην τροπαιοθήκη του έχει Champions League, Premier League, FA Cup, League Cup, UEFA Super Cup, Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και το Copa America του 2019 με τη Σελεσάο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα