Γουέστ Χαμ μεταγραφές: Τα «Σφυριά» θέλουν Μαυροπάνο μετά την κατάρρευση του deal με Μαγκουάιρ

Newsroom
mavropanos
Μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Χάρι Μαγκουάιρ, η Γουέστ Χαμ έβαλε στην πρώτη θέση της μεταγραφικής της λίστας τον Ντίνο Μαυροπάνο.

Σε συζητήσεις για να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του πρώην αμυντικού της Άρσεναλ, Κωνσταντίνου Μαυροπάνου, αυτό το καλοκαίρι, βρίσκεται πλέον η Γουέστ Χαμ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Τα «Σφυριά» στρέφονται στη λύση του Έλληνα αμυντικού μετά το «ναυάγιο» στην υπόθεση Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο 25χρονος αμυντικός της Στουτγκάρδης βρέθηκε στο στόχαστρο των «Hammers» και νωρίτερα στην παρούσα μεταγραφική περίοδο, ενώ το όνομά του φιγούραρε τόσο στο ρεπορτάζ της Γουλβς, όσο και σε εκείνο της Νάπολι.

Θυμίζουμε ότι η υπόθεση του Άγγλου διεθνούς καθυστέρησε να ολοκληρωθεί λόγω των απαιτήσεων του μέχρι πρότινος αρχηγού των Κόκκινων Διαβόλων για αποζημίωση και δεν ήταν ξεκάθαρο πόσο θα «τραβούσε» αυτή η ιστορία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα