Μάντσεστερ Σίτι μεταγραφές: Συμφώνησε με τη Ρεν για τον Ντοκού

Βασίλης Μπαλατσός
doku
Η Ρεν είναι έτοιμη για την μεγαλύτερη πώληση της ιστορίας της, καθώς συμφώνησε για τη Μάντσεστερ Σίτι για την μεταγραφή του 21χρονου εξτρέμ Ζερεμί Ντοκού, για περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ.

Παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να θεωρείται ο Ζερεμί Ντοκού. Οι Πολίτες έδωσαν τα χέρια με τη Ρεν για την μεταγραφή του 21χρονου ακραίου επιθετικού με το «deal» να ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Πώληση ρεκόρ για το γαλλικό κλαμπ, ξεπερνώντας κατά περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ την μετακίνηση του Ουσμάν Ντεπελέ στην Ντόρτμουντ (35 εκατομμύρια ευρώ).

Οι πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης τα έχουν βρει σε όλα με τον νεαρό ακραίο επιθετικό για πολυετές συμβόλαιο και τις επόμενες ημέρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο βραχύσωμος Ντοκού, που είναι και διεθνής με το Βέλγιο, αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά και ξεχωρίζει για την ταχύτητα και την έκρηξή του. Επί της ουσίας θα είναι ο διάδοχος του Ριγιάντ Μαχρέζ στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Την προηγούμενη σεζόν στη Ligue 1 μέτρησε 6 γκολ και 2 ασίστ σε 29 συμμετοχές. Αγωνίστηκε στις πρώτες δυο αγωνιστικές του πρωταθλήματος Γαλλίας και μάλιστα σκόραρε ένα γκολ. Με το εθνόσημο έχει δυο τέρματα και τρεις ασίστ σε 14 εμφανίσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα