Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπερνάρντο Σίλβα

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε την ανανέωση του Μπερνάρντο Σίλβα

Βασίλης Μπαλατσός
Ανανέωση Σίλβα
Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, Μπερνάρντο Σίλβα, έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα παραμένει στο σπίτι του. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έκλεισε τα «αυτιά» του στο κάλεσμα της Μπαρτσελόνα και της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι, έως το καλοκαίρι του 2026!

Ο 29χρονος εξέτασε το ενδεχόμενο να αλλάξει «περιβάλλον» μετά από μια εξαετία στους Πολίτες, ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιθυμούσε διακαώς να τον κρατήσει στην ομάδα του και εν τέλει τον έπεισε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου.

«Είχα έξι εκπληκτικά χρόνια στην Μάντσεστερ Σίτι και είμαι ενθουσιασμένος που θα επεκτείνω την παρουσία μου εδώ. Ήταν κάτι το ξεχωριστό η κατάκτηση του τρεμπλ την περασμένη σεζόν και είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος μίας ομάδας που υπάρχει τέτοια πείνα και πάθος.

 

Η επιτυχία σε κάνει να θέλεις ακόμη περισσότερα και αυτός ο σύλλογος μού δίνει αυτή τη δυνατότηα να συνεχίσω να κερδίζω. Αγαπώ τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς και ελπίζω να μοιραστούμε ακόμα πιο σπουδαίες αναμνήσεις τα χρόνια που έρχονται», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επέκταση του συμβολαίου του με τη Σίτι.

Από το 2017 μετράει 308 εμφανίσεις με τους Πολίτες, με απολογισμό 55 γκολ και 59 ασίστ, ενώ έχει κατακτήσει 14 τρόπαια. Υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σηκώσει πέντε πρωταθλήματα, τέσσερα League Cup, δυο FA Cup, ισάριθμα Super Cup και φυσικά το Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα