Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε μπελάδες ο Άντονι!

Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε μπελάδες ο Άντονι!

Newsroom
αντονι
Η κακοποίηση της πρώην συντρόφου του Άντονι έρχεται ξανά στην επιφάνεια και πλέον δικαστήριο του Σάο Πάολο έχει αρχίσει έρευνες. 

Η υπόθεση της κακοποίησης της συντρόφου του από τον Άντονι βγαίνει ξανά στο προσκήνιο, με το δικαστήριο του Σάο Πάολο να αρχίζει έρευνα. Η Γκαμπριέλα Καβαλίν υποστηρίζει πως ο 23χρονος παίκτης της Γιουνάιτεντ της επιτέθηκε σωματικά πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 μετά από «κρίση ζήλειας». Ο λόγος ήταν μια φωτογραφία της από νυχτερινό κέντρο, η οποία έκανε έξαλλο τον Βραζιλιάνο. «Είπε ότι αν δεν έμενα μαζί του, δεν θα έμενα με κανέναν. Του είπα ότι ήμουν έγκυος, ότι με τρόμαζε, κάνοντας την καρδιά μου να χτυπάει δυνατά. Έτρεμα από φόβο» τόνισε η διάσημη DJ.

Σε συνέντευξή της στην «UOL Esporte» στάθηκε σε ακόμα ένα γεγονός, όταν ο Άντονι προσπάθησε να τη χτυπήσει με γυάλινο αντικείμενο «Ο Άντονι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και δεν με άφηνε να φύγω. Έσπασε πράγματα, πήρε το διαβατήριο μου. Μου πετούσε μπάλες ποδοσφαίρου, μου πετούσε ένα κινητό. Είπε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα αυτοκτονήσει».

Το δικαστήριο του Σάο Πάολο ερευνά ήδη την υπόθεση, ενώ το «UOL Esporte» διαθέτει αρκετά υλικό, video, φωτογραφίες και συνομιλίες, όπου ο Άντονι απειλεί κόσμο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα