Ποστέκογλου: Κορυφαίος προπονητής του Αυγούστου στην Premier League

Ποστέκογλου: Κορυφαίος προπονητής του Αυγούστου στην Premier League

Νίκος Κικίδης
Ποστέκογλου: Κορυφαίος προπονητής του Αυγούστου στην Premier League
Πρώτο δείγμα... θετικό για τον Άγγελο Ποστέκογλου στην Τότεναμ, ο οποίος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής για τον μήνα Αύγουστο στην Premier League.

Η αρχή λένε πως είναι η ήμισυ του παντός και στην περίπτωση του Άγγελου Ποστέκογλου, οι οιωνοί τού χαμογελούν για ένα πολλά υποσχόμενο μέλλον.

Αν και η πρεμιέρα περιορίστηκε σε ισοπαλία με τη Μπρέντφορντ, η συνέχεια ήταν εντυπωσιακή με την Τότεναμ να κάνει το 3Χ3 στο πρωτάθλημα και να αναρριχείται στην δεύτερη θέση της Premier League.

Όλα αυτά τη στιγμή που ο Ποστέκογλου έχει προσδώσει επιθετικά χαρακτηριστικά στους Spurs, παρά την τρανταχτή απουσία του Χάρι Κέιν.

Δεν είναι παράλογο λοιπόν που ο Ελληνοαυστραλός προπονητής ανακηρύχθηκε ως ο καλύτερος προπονητής της Premier League για τον Αύγουστο, παίρνοντας το βραβείο απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Γιούργκεν Κλοπ και Μικέλ Αρτέτα.

Πρόκειται μάλιστα για την πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια που παίκτης και προπονητής της Τότεναμ αναδύονται ως οι κορυφαίοι του μήνα στην Premier League, καθώς παρόμοια τιμή για τον Αύγουστο είχε και ο Τζέιμς Μάντισον.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα