Γκουαρδιόλα: «Το Σάββατο παίζουμε με τη Νότιγχαμ που έχει ένα Champions League περισσότερο από εμάς»

Newsroom
Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προειδοποίησε την ομάδα του για τη Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς περιμένει να αντιμετωπίσει έναν δύσκολο αντίπαλο στο «Έτιχαντ» αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα κάνει το ταξίδι στο Μάντσεστερ καθώς αντιμετωπίζει την Σίτι το Σάββατο (23/09). Οι «Reds» κράτησαν τους νυν πρωταθλητές σε ισοπαλία 1-1 στο City Ground τον Φλεβάρη του 2023 και θα προσπαθήσουν να πάρουν ξανά βαθμούς εναντίον τους. Μιλώντας μετά το 3-1 στο Champions League επί του Ερυθρού Αστέρα, ο πολύπειρος τεχνικός επισήμανε ότι η Φόρεστ έχει κερδίσει περισσότερους τίτλους στο Champions League από τους ίδιους.

Η ομάδα ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει κατακτήσει δύο φορές το Ευρωπαϊκό Κύπελλο, το 1978/79 και το 1979/80. Η Σίτι από την άλλη, κέρδισε το πρώτο της ευρωπαϊκό τρόπαιο νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, αφού νίκησε την Ίντερ με 1-0 στον τελικό. «Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ το Σάββατο. Είναι δύο φορές νικητές του Champions League. Κέρδισαν ένα περισσότερο από εμάς. Είναι η αλήθεια, δεν αστειεύομαι», ήταν συγκεκριμένα τα λόγια του Πεπ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα