Παυλίδης: Συνδέουν τον Παυλίδη με την Μπρέντφορντ οι Γερμανοί

Παυλίδης: Συνδέουν τον Παυλίδη με την Μπρέντφορντ οι Γερμανοί

bet365

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γερμανία, ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι μία από τις επιλογές που εξετάζει η Μπρέντφορντ για την ενίσχυση της επίθεσής της.

Το γερμανικό σάιτ «90min» αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του πως ο Βαγγέλης Παυλίδης βρίσκεται στην λίστα που έχουν καταρτίσει οι άνθρωποι της Μπρέντφορντ σε περίπτωση που αποφασίσουν να κινηθούν για την απόκτηση σέντερ φορ τον χειμώνα.

Οι «μέλισσες» έχουν χάσει τον βασικό τους επιθετικό Ιβάν Τόνεϊ εξαιτίας του αποκλεισμού οκτώ μηνών που του επιβλήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό που του επιβλήθηκε στα μέσα Μαΐου και φαίνεται πως ο Τόμας Φρανκ σκέφτεται την απόκτηση ενός παίκτη για την κορυφή της επίθεσης στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Γιατί μπορεί τότε να επιστρέφει ο Τόνεϊ, αλλά σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο για να βρει την φόρμα του ενώ υπάρχει ακόμα και σενάριο να πουληθεί.

Πρώτος στην λίστα της Μπρέντφορντ είναι ο Γιόνας Βιντ της Βόλφσμπουργκ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ. Ο 24χρονος Δανός, συμπατριώτης του τεχνικού των «μελισσών» έχει κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα φέτος με την γερμανική ομάδα σκοράροντας έξι γκολ και δίνοντας δύο ασίστ σε έξι παιχνίδια. Οι «λύκοι» τον απέκτησαν τον περασμένο Γενάρη από την Κοπεγχάγη αντί 12 εκατ. ευρώ.

Από κει και πέρα στην λίστα του Τόμας Φρανκ βρίσκεται τόσο ο ταλαντούχος Μάρκος Λεονάρντο της Σάντος όσο και ο δικός μας Βαγγέλης Παυλίδης, που παίζει στην Άλκμααρ, ο οποίος δεν πουλήθηκε τελικά το φετινό καλοκάιρι, όπως αναμενόταν, κι έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ολλανδική ομάδα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα