Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι επιστρέφει στην Αγγλία για να απολογηθεί για τις κατηγορίες κακοποιητικής συμπεριφοράς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Άντονι επιστρέφει στην Αγγλία για να απολογηθεί για τις κατηγορίες κακοποιητικής συμπεριφοράς

Newsroom
antony_manchester_united
Ο εξτρέμ, ο οποίος παραμένει εκτός Γιουνάιτεντ, πέταξε πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο, από τη Βραζιλία όπου βρισκόταν, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες εναντίον του για κακοποιητική και παραβιαστική συμπεριφορά.

Ο Άντονι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασιλείο από το Σάο Πάολο την Τρίτη (26/09) και συμφώνησε να συναντηθεί με την Αστυνομία του Greater Manchester για τις καταγγελίες για κακοποίηση. Πηγές ανέφεραν ότι ο 23χρονος εξτρέμ της είναι πρόθυμος να παραδώσει το τηλέφωνό του στην GMP, για να βοηθήσει στις έρευνές τους. Ωστόσο, παραμένει σε αναγκαστική άδεια και δεν θα υπολογίζεται από την ομάδα μέχρι νεοτέρας.

Ο επόμενος αγώνας της Γιουνάιτεντ είναι εντός έδρας με την Κρίσταλ Πάλας το Σάββατο (30/09). Η Γκαμπριέλα Καβαλίν, η οποία ήταν σε σχέση με τον Βραζιλιάνο για περίπου δύο χρόνια, υπέβαλε καταγγελίες στην GMP και στην αστυνομία του Σάο Πάολο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, κατηγορώντας τον επιθετικό ότι διέπραξε «σωματική και ψυχολογική βία» εναντίον της.

Το νομικό έγγραφο 42 σελίδων που υποβλήθηκε στην GMP περιγράφει δύο περιπτώσεις φερόμενης επίθεσης από τον Άντονι που λέγεται ότι έλαβαν χώρα στο Μάντσεστερ. Η Καβαλίν, μια Βραζιλιάνα DJ και influencer, κατηγορεί τον νεαρό επιθετικό ότι την χτύπησε με το κεφάλι και την πέταξε σε ένα κρεβάτι στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στο Μάντσεστερ στις 15 Ιανουαρίου.

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι τέσσερις μήνες αργότερα, της πέταξε ένα ποτήρι, το οποίο φέρεται να τραυμάτισε το δάχτυλό της σοβαρά.. Ο Άντον αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, οι οποίοι τέθηκαν στη δημοσιότητα μετά τη συνέντευξη του φερόμενου θύματος στην UOL νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

 

Σύμφωνα με τους Times ο Άντονι έχει έρθει ήδη σε επαφή με την GMP και έχει συμφωνήσει να συναντήσει οικειοθελώς αξιωματικούς της αστυνομίας για ανάκριση. Ήταν ελεύθερος να φύγει από τη Βραζιλία αφού συνεργάστηκε με το 5ο Γυναικείο Αστυνομικό Τμήμα Άμυνας της αστυνομίας του Σάο Πάολο, το οποίο διεκπεραιώνει μια καταγγελία της Καβαλίν.

Θυμίζουμε επίσης ότι τον 23χρονο έχει κατηγορήσει και η 33χρονη Ίνγκριντ Λάνα ισχυριζόμενη ότι ο εξτρέμ της Γιουνάιτεντ έσπρωξε το κεφάλι της στον τοίχο όταν αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί του κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο σπίτι του στην Αγγλία πέρυσι.

Ενώ και μια τρίτη γυναίκα, η Ράγια Ντε Φρέιτας φοιτήτρια Νομικής, φέρεται να προσέγγισε την αστυνομία στο Σάο Πάολο τον Μάιο του περασμένου έτους, λέγοντας ότι είχε δεχτεί σωματική επίθεση από τον Άντονι στο αυτοκίνητό του, αφού έφυγε από ένα νυχτερινό κέντρο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα