Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγοράζει το 25% των μετοχών!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγοράζει το 25% των μετοχών!

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ αγοράζει το 25% των μετοχών!
Λευκός καπνός προέκυψε από τις διαπραγματεύσεις της οικογένειας Glazer με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος θα αποκτήσει μειοψηφικό πακέτο μετοχών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μετά την τελευταία αποτυχημένη απόπειρα των Καταριανών να καταλήξουν σε συμφωνία με τους Glazers για την εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ βρήκε ευκαιρία να παίξει το δικό του «χαρτί» για το κλαμπ.

Σε αντίθεση ωστόσο με τον Σεΐχη Γιασίμ, ο Βρετανός επιχειρηματίας αποδείχθηκε λιγότερο.... τολμηρός. Σύμφωνα με τον «Daily Mail», ο Ράτκλιφ πρόκειται να αποκτήσει το 25% των μετοχών των Κόκκινων Διάβολων, σε μια κίνηση βέβαια που στην Αγγλία ερμηνεύεται ως το πρώτο βήμα για μια πλήρη εξαγορά!

Προς το παρόν πάντως ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος θα αγοράσει το μειοψηφικό πακέτο μετοχών στη Γιουνάιτεντ για περίπου 1,4 με 1,5 δισ. ευρώ, ένα ποσό που σύμφωνα με τους Άγγλους ικανοποίησε οικονομικά την οικογένεια Glazers.

Πλέον μένει να φανεί αν οι πληροφορίες της «Daily Mail» θα επιβεβαιωθούν από τις εμπλεκόμενες πλευρές, οι οποίες αναζητούσαν μια λύση εδώ και μήνες!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα