Ατζέντης Τονάλι: «Ελπίζω ότι το θέμα με το στοίχημα θα του σώσει τη ζωή»

Ατζέντης Τονάλι: «Ελπίζω ότι το θέμα με το στοίχημα θα του σώσει τη ζωή»

Νίκος Κικίδης
Ο Τονάλι αποδέχθηκε να συμβουλευθεί ειδικό για τον εθισμό του στον τζόγο
Ο ατζέντης του Σάντρο Τονάλι παραδέχθηκε ανοικτά πως ο πελάτης του είναι εθισμένος με το στοίχημα, όμως πρόσθεσε πως η αντιμετώπιση του προβλήματος θα του σώσει τη ζωή.

Στο μάτι του κυκλώνα έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα ο Σάντρο Τονάλι, ο οποίος μαζί με τους Νικολό Τζανιόλο και Νικολό Φατζόλι κατηγορείται για συμμετοχή σε σκάνδαλο με παράνομα στοιχήματα.

Μέσα από τις τελευταίες δηλώσεις του, ο ατζέντης του Τονάλι παραδέχθηκε ανοικτά τον εθισμό του Ιταλού ποδοσφαιριστή με το στοίχημα, αλλά τόνισε πως η αντιμετώπιση του προβλήματος θα τον βοηθήσει να σώσει τη ζωή του.

«Ελπίζω αυτό το θέμα με τον εθισμό στο στοίχημα να βοηθήσει τον Τονάλι να σώσει τη ζωή του, όπως και άλλων ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Ο Σάντρο (σ.σ Τονάλι) κατάλαβε ότι πρέπει να εστιάσει στο ζήτημα και να αντιμετωπίσει τον εθισμό με το στοίχημα με μια δυνατή, αποφασισμένη προσέγγιση.

Υποφέρει από εθισμό με το στοίχημα. Παλεύει για να το ξεπεράσει και είμαι σίγουρος ότι θα βγει νικητής. Είναι λυπημένος, ακόμα σε σοκ. Θα ήθελα πάντως να ευχαριστήσω την Νιούκαστλ για την υποστήριξη στον Τονάλι. Προπονείται κανονικά και θα μπορούσε να παίξει το Σάββατο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα