Τσέλσι: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Ενκουνκού

Τσέλσι: Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή ο Ενκουνκού

Νίκος Κικίδης
 Christopher Nkunku
Θετικά ήταν τα τελευταία νέα σχετικά με τον Κρίστοφερ Ενκουνκού, ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την Τσέλσι μετά τη διακοπή των εθνικών.

Χαμόγελα προκάλεσε στον κόσμο της Τσέλσι η τελευταία ενημέρωση σχετικά με την κατάσταση τραυματισμού του Κρίστοφερ Ενκουνκού. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει εκτός δράσης από τον Αύγουστο μετά από επέμβαση που υποβλήθηκε στο γόνατο, όμως όλα δείχνουν πως η επιστροφή του πλησιάζει!

Αν και το χρονοδιάγραμμα όριζε πως θα χρειαζόταν να μείνει στα «πιτς» για τουλάχιστον τέσσερις μήνες, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο αποκάλυψε πως τελικά θα μπορούσε να επιστρέψει αμέσως μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων!

«Ίσως μετά το παράθυρο των εθνικών να έχει συμμετοχή. Δεν είναι ακόμα σίγουρο. Δουλεύει ωστόσο πολύ καλά και είναι πολύ κοντά. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για το πρότζεκτ μας. Ανυπομονούμε να αναρρώσει και να τον δούμε να σκοράρει πολλά γκολ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπερ σημαίνει πως ο Ενκουνκού δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ξανά με τη μπλε φανέλα στις 25 Νοεμβρίου και στην αναμέτρηση απέναντι στη Νιούκαστλ για το επίσημο ντεμπούτο του ως ποδοσφαιριστής της Τσέλσι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα