Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ ζήτησε τετ-α-τετ συζητήσεις με τους παίκτες του

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ ζήτησε τετ-α-τετ συζητήσεις με τους παίκτες του

Νίκος Κικίδης
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ ζήτησε τετ-α-τετ συζητήσεις με τους παίκτες του
Απόπειρα για να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη των αποδυτηρίων από τον Έρικ Τεν Χαγκ, ο οποίος ζήτησε από τους παίκτες του κατ΄ιδίαν συζητήσεις για να του εκφραστούν ελεύθερα.

Από το κακό στο χειρότερο πάνε τα πράγματα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Οι Κόκκινοι Διάβολοι κάθε αγωνιστική δείχνουν σημάδια αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάρρευσης στο γήπεδο, με τις απανωτές ήττες από Σίτι και Νιούκαστλ να ξεγυμνώνουν τις παθογένειες της ομάδας.

Οι φήμες για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία φυσιολογικά δεν άργησαν να κατακλύσουν τα αγγλικά media, όμως ο Έρικ Τεν Χαγκ δείχνει αποφασισμένος να παλέψει μέχρι τέλους για τη θέση του και να αντιστρέψει την κατάσταση.

Σύμφωνα με τη «Sun», ο Ολλανδός ζήτησε από τους παίκτες του να έχουν τετ-α-τετ συναντήσεις ώστε να εκφραστούν ελεύθερα και να μιλήσουν για όποια θέματα αντιμετωπίζουν με τον ίδιο, το προσωπικό του και τους συμπαίκτες τους.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια απόπειρα να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση με τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι φαίνεται να διατηρούν παράπονα με ορισμένες συμπεριφορές του το τελευταίο διάστημα.

Με την κλεψύδρα μάλιστα να αδειάζει, αυτή ίσως να είναι η τελευταία προσπάθεια του Ολλανδού προπονητή να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να βγάλει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το αγωνιστικό τέλμα το οποίο την έχει περιορίσει στην 8η θέση της Premier League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα