Χάαλαντ: Πιστός στην ομάδα του τόπου του, καλύπτει από την τσέπη του τα μεταφορικά των οπαδών της

Χάαλαντ: Πιστός στην ομάδα του τόπου του, καλύπτει από την τσέπη του τα μεταφορικά των οπαδών της

Ο Χάλαντ
Η ταπεινή Μπρίνε είναι έτοιμη να παλέψει για την άνοδό της στην πρώτη κατηγορία και, προκειμένου να έχει τον κόσμο της μαζί της στα εκτός έδρας παιχνίδια των play-offs, ένας... παλιός γνώριμός της θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Δεν είναι μυστικό. Το μεγαλύτερο παράσημο της νορβηγικής Μπρίνε δεν είναι άλλο από το ότι αποτέλεσε την πρώτη ομάδα του μοναδικού Έρλινγκ Χάαλαντ. Όσο το «χρυσό» τους παιδί σαρώνει τα ρεκόρ πάντως, οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν κι άλλους λόγους για να είναι περήφανοι για εκείνο. Κυρίως το γεγονός πως ακόμα και τώρα, ο 22χρονος δεν έχει ξεχάσει το πρώτο του club και το αποδεικνύει έμπρακτα.

Η Μπρίνε βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το 2006 στα play-offs ανόδου στην πρώτη κατηγορία, έτοιμη να δώσει τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια. Και για να έχει τον κόσμο στο πλευρό της θα φροντίσει ο Χάαλαντ.

Ο σταρ της Μάντσεστερ Σίτι, σύμφωνα με το νορβηγικό tv2sport, θα δωρίσει περίπου 15.000 ευρώ στον σύλλογο προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα μεταφορικά έξοδα όσων θα ταξιδέψουν στα εκτός έδρας παιχνίδι της Μπρίνε κόντρα στη Σταρτ. Μια ομολογουμένως σπουδαία κίνηση από τονν Χάαλαντ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα