Μάντσεστερ Σίτι: Προπονήθηκε με ενοχλήσεις ο Χάαλαντ, τρέχει για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ

haaland
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ωστόσο ακόμα δεν είναι βέβαιο πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ θα δώσει το «παρών».

Η Premier League επιστρέφει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και επιστρέφει με... ματσάρα. Ο λόγος φυσικά για το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λίβερπουλ (25/11 - 14:30). Όσο οι πάντες αναμένουν το μεγάλο ματς με ενθουσιασμό πάντως, τον Γκουαρδιόλα τον... τρώει η αγωνία για το αν θα μπορέσει ο Έρλινγκ Χάαλαντ να δώσει το «παρών» για τη μεγάλη μάχη.

«Χθες (23/11) προπονήθηκε με ενοχλήσεις αλλά ναι, σήμερα (24/11) είναι η τελευταία προπόνηση και ελπίζουμε να μπορέσει να λάβει μέρος σε αυτή», ανέφερε ο Καταλανός κόουτς στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του παιχνιδιού, καθιστώντας σαφές πως ακόμα κι αν ο Νορβηγός μπορέσει να αγωνιστεί στο παιχνίδι, θα είναι σχεδόν απίθανο να βρίσκεται στο 100%.

Ο Χάαλαντ τραυματίστηκε στον αγώνα της Νορβηγίας πριν μερικές ημέρες και, σε περίπτωση που τεθεί νοκ-άουτ για το ντέρμπι, το όνομά του θα προστεθεί στο ήδη παραγεμισμένο απουσιολόγιο των Πολιτών μαζί με αυτά των Ντε Μπρόινε, Στόουνς, Άκε, Γκόμεθ, Νούνιεζ, Κόσασιτς και Έντερσον.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα