Γκαρνάτσο ή Ρούνεϊ: Ποιος σκόραρε το απόλυτο ψαλιδάκι; (poll)

Γκαρνάτσο ή Ρούνεϊ: Ποιος σκόραρε το απόλυτο ψαλιδάκι; (poll)

Νίκος Κικίδης
garancho_overhead_rooney.
Ο Γκαρνάτσο... βάδισε στα χνάρια του Γουέιν Ρούνεϊ και σκόραρε ένα μυθικό ψαλιδάκι κόντρα στην Έβερτον, δίνοντας πάτημα για το μεγάλο δίλημμα: Ποιος το έκανε καλύτερα;

Υποψηφιότητα για το πιο όμορφο γκολ της σεζόν έθεσε ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, ο οποίος με ασύλληπτο ψαλιδάκι σκόραρε κόντρα στην Έβερτον και έδωσε το προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Φυσιολογικά οι συγκρίσεις με το αντίστοιχο μυθικό ψαλιδάκι του Γουέιν Ρούνεϊ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι πίσω στη σεζόν 2010/2011 δεν άργησαν να κατακλύσουν τα social media, με τον κόσμο να δίνει την δική του απάντηση πάνω στο μεγάλο δίλημμα.

Με τις διαφορές ωστόσο να είναι λεπτές και την ομορφιά να ξεχειλίζει και στις δυο περιπτώσεις, το debate κινείται στην κόψη του ξυραφιού. Εσείς πού θα δίνατε την ψήφο σας για το κορυφαίο ψαλιδάκι των Κόκκινων Διάβολων;

Πρώτα όμως να... φρεσκάρουμε τη μνήμη σας:

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα