Μάντσεστερ Σίτι - Τότεναμ 3-3: Όρθια σε ματσάρα η ομάδα του Ποστέκογλου!

bet365

Η Σίτι δεν τελείωσε το ματς όταν έπρεπε και η Τότεναμ κατάφερε να πάρει βαθμό στο 90' ισοφαρίζοντας σε 3-3. Ματσάρα στο «Ετιχαντ» με νικήτρια την... Άρσεναλ!

Η Τότεναμ ξέρει να δυσκολεύει για τα καλά τον Πεπ Γκουαρδιόλα, κάτι που αποτυπώθηκε και στο αποψινό ματς στο «Έτιχαντ». Η Σίτι είχε τις ευκαιρίες, δεν τελείωσε το ματς στο α’ μέρος, όταν είχε δυο δοκάρια και η Τότεναμ με εξαιρετικά διαστήματα στην επανάληψη πήρε την ισοπαλία (3-3). Στο -3 από την κορυφή η Μάντσεστερ, πέρασε στην 5η θέση η ομάδα του Ποστέκογλου.

Απίθανο α' μέρος, γκολ, ευκαιρίες, με τη Σίτι να έχει περισσότερες... απαντήσεις από την Τότεναμ. Οι «Πολίτες» ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, έχασαν διαδοχικές ευκαιρίες με τον Ακάντζι και τον Ντοκού, ωστόσο, η Τότεναμ ήταν αυτή που βρήκε δίχτυα. Τρομερή αντεπίθεση από τους Spurs με τον Σον να ξεφεύγει στην πλάτη του Ντοκού και να εκτελεί τον Έντερσον στο τετ-α-τετ για το 1-0. Η αντεπίθεση ήταν άμεση και στο 9' ήρθε η ισοφάριση για τους «Πολίτες». Έπειτα από εκτέλεση φάουλ με σέντρα προς την περιοχή ο Σον έβαλε άτσαλα το πόδι του κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Η Σίτι είχε το μομέντουμ πίεσε ασφυκτικά και στο 12ο λεπτό ο Χάαλαντ έχασε μοναδική ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Τότεναμ αδυνατούσε να δημιουργήσει, οι γηπεδούχοι έβρισκαν χώρους και απειλούσαν. Στο 30' ο Ντοκού βρέθηκε σε θέση βολής, όμως η μπάλα από το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι! Ενα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα, όταν… έκρυψαν την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Αλβαρες βρήκε τον Φόντεν, ο οποίος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 2-1. Οι «Πολίτες» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 35’ ο Άλβαρες βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά το διαγώνιο σταμάτησε στο δοκάρι. Ούτε ο Χάαλαντ όμως κατάφερε να σκοράρει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Ματσάρα, γκολάρες και στο… 90’ χτυπά η Τότεναμ!

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε το ρυθμό του πρώτου, όμως η Τότεναμ κατάφερε να βγει από την περιοχή της, να πάρει μέτρα και να γίνει πιο απειλητική. Ετσι, στο 69ο λεπτό, ο ΛοΣέλσο πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 2-2. Η Σίτι αντέδρασε, πίεσε και με την είσοδο του Γκρίλις έγινε πιο επιθετική. Στο 82ο λεπτό, ο Χάαλαντ μοίρασε υπέροχα και ο Γκρίλις με προβολή έσπασε την… κατάρα, αφού βρήκε δίχτυα έπειτα από 26 ματς. Η ομάδα του Ποστέκογλου βρίσκει δίχτυα ή δέχεται μετά το 90’ κι αυτό επιβεβαιώθηκε για δέκατη φορά φέτος. Οι Spurs είχαν σφυγμό και με κεφαλιά του Κολουσέφσκι πήραν τον πολύτιμο βαθμό.

PL

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα