Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς ευκαιρία για 80 «καθαρά» λεπτά

Μάντσεστερ Σίτι: Χωρίς ευκαιρία για 80 «καθαρά» λεπτά

Ανδρέας Σουλάι
Πεπ
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να απειλήσει ξανά τον Μαρτίνες μετά την τελευταία φάση του Έρλινγκ Χάαλαντ στο 11ο λεπτό του αγώνα με την Άστον Βίλα.

Μια από τις χειρότερες εμφανίσεις επί Πεπ Γκουαρδιόλα πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στην Άστον Βίλα η Μάντσεστερ Σίτι, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Ουνάι Έμερι που «σκαρφάλωσε» στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας μπροστά ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Άρσεναλ.

Η Άστον Βίλα κατάφερε να... ισοπεδώσει τη Μάντσεστερ Σίτι, με τους «πολίτες» να μην... εμφανίζονται ποτέ στο γήπεδο. Ειδικότερα, από το 11ο λεπτό και αργότερα, οι ποδοσφαιριστές του Πεπ ήταν σκιά του εαυτού τους, μην μπορώντας να κάνουν το παιχνίδι τους στο «Villa Park» που «έβραζε».

Στο 11ο λεπτό η τελευταία ευκαιρία της Σίτι

Ένα στατιστικό που αναδεικνύει τη μεγάλη εμφάνιση της Βίλα αλλά παράλληλα και την προβληματική εικόνα της Σίτι, είναι το γεγονός ότι η τελευταία ευκαιρία των «πολιτών» στον αγώνα, σημειώθηκε στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης.

Σε μια διπλή ευκαιρία του Χάαλαντ, ο Νορβηγός απείλησε δύο φορές τον Μαρτίνες, ωστόσο ο Αργεντίνος τερματοφύλακας τον σταμάτησε και τις δύο φορές. Από εκείνο το λεπτό, μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, οι ποδοσφαιριστές του Γκουαρδιόλα δεν κατάφεραν να απειλήσουν ξανά τον τερματοφύλακα της Άστον Βίλα, κάτι που σημαίνει ότι για τουλάχιστον 80 «καθαρά» αγωνιστικά λεπτά, η Σίτι δεν είχε ούτε μια ευκαιρία, ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με τις δύο ευκαιρίες του Χάαλαντ!

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα