Νότιγχαμ Φόρεστ: Στον «πάγο» ο αρχηγός Γουόραλ και ο ΜακΚένα - Προς πώληση τον Ιανουάριο

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στον «πάγο» ο αρχηγός Γουόραλ και ο ΜακΚένα - Προς πώληση τον Ιανουάριο

worral_nottingham_forest
Γεμάτο... ανακατατάξεις δείχνει το μέλλον της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Στιβ Κούπερ παραμένει υπ'ατμόν, την ώρα που οι εμβληματικοί στόπερ της ανόδου, Γουόραλ και ΜακΚένα, αναμένεται επίσης να αποτελέσουν παρελθόν.

Το κακό φεγγάρι της Νότιγχαμ Φόρεστ κορυφώθηκε με τη σκληρή πεντάρα από τη Φούλαμ. Το αποτέλεσμα αυτό ύψωσε μαύρα σύννεφα πάνω από το μέλλον του Στιβ Κούπερ, ο οποίος δείχνει να μετράει αντίστροφα για την απόλυσή του από τους Ρεντς.

Πάντως, ο Άγγλος κόουτς δεν φαίνεται πως θα είναι ο μόνος από την εμβληματική ομάδα που έφερε την άνοδο στην Premier League, ο οποίος θα αποχαιρετήσει το club.

Όπως μετέδωσε, η Daily Mail, οι Τζο Γουόραλ και Σκοτ ΜακΚένα έχουν ήδη τεθεί εκτός ομάδας και αναμένεται να τοποθετηθούν στη... μεταγραφική βιτρίνα της Νότιγχαμ εν όψει Ιανουαρίου. Οι δύο έμπειροι στόπερ ήταν κομβικοί για την επιστροφή της ομάδας στην πρώτη κατηγορία, όμως πλέον προπονούνται μόνοι τους ξέχωρα από τους συμπαίκτες τους, σε διαφορετική ώρα και γήπεδο!

Ο Γουόραλ, που είναι και εκ των αρχηγών της Φόρεστ, έχει μετρήσει συνολικά 223 εμφανίσεις με τους Ρεντς, ενώ ο ΜακΚένα 105.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα