Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημο το ενδιαφέρον για Γκιρασί

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επίσημο το ενδιαφέρον για Γκιρασί

Ανδρέας Σουλάι
guirassy_stutgart
Το ενδιαφέρον της για τον Σερού Γκιρασί φέρεται να επισημοποίησε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους «κόκκινους διαβόλους» να περιμένουν το «ναι» του ποδοσφαιριστή για να προχωρήσουν στη μεταγραφή του.

Έτοιμη να προχωρήσει στην πρώτη μεταγραφική κίνηση του χειμώνα είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την υπόθεση του Σερού Γκιρασί να προχωράει. Σύμφωνα με τα γερμανικά Μέσα, οι «κόκκινοι διάβολοι» έκαναν επίσημο το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο επιθετικό της Στουτγκάρδης και πλέον περιμένουν μια... φράση για να προχωρήσουν στη μεταγραφή.

Η Γιουνάιτεντ περιμένει το «ναι» για να σπάσει τη ρήτρα

Όπως αποκαλύπτει το γερμανικό «Sky», οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ γνωστοποίησαν στους αντίστοιχους της Στουτγκάρδης το ενδιαφέρον τους για τον 27χρονο φορ και τους ενημέρωσαν ότι απλώς περιμένουν το «οκ» του Γκιρασί για να σπάσουν τη ρήτρα των 17 εκατομμυρίων ευρώ.

Πως έχουν τα πράγματα ωστόσο; Ο Γκιρασί είναι διατεθειμένος να μιλήσει με τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι έχει ήδη έτοιμες τις βαλίτσες του για Μάντσεστερ. Το πλάνο του επιθετικού από τη Γουινέα ήταν εξ αρχής να μείνει στην Bundesliga τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και να διαπραγματευτεί μετά για τη μεταγραφή του, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν φέρεται να έχει αλλάξει!

Σίγουρα, ο Γκιρασί θα επικοινωνήσει με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί από τώρα «κλεισμένη» η μεταγραφή του στο Μάντσεστερ...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα