Ποτσετίνο για την Τσέλσι του... 1 δις σε έναν χρόνο: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι»

Ποτσετίνο για την Τσέλσι του... 1 δις σε έναν χρόνο: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι»

Ιάσονας Θεριός
mauricio_pochettino_chelsea

bet365

Μπορεί με τον Τοντ Μπόελι στην ηγεσία της η Τσέλσι να έχει ξοδέψει 1 δισεκατομμύριο ευρώ σε έναν χρόνο, όμως μετά την απογοητευτική ήττα από την Έβερτον, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο προανήγγειλε κι άλλες μεταγραφές.

Η Τσέλσι δεν λέει να σηκώσει κεφάλι ούτε φέτος. Μετά από 16 αγωνιστικές στην Premier League, οι Μπλε βρίσκονται στη 12η θέση της βαθμολογίας και προβληματίζουν με την εικόνα τους, γεμίζοντας με απογοήτευση τους οπαδούς τους που δυσκολεύονται να βρουν τη λογική πίσω από νέο project του συλλόγου με τον Τοντ Μπόελι στο τιμόνι του.

Η Τσέλσι από το καλοκαίρι του 2022 μέχρι σήμερα έχει ξοδέψει, σύμφωνα με τα στοιχεία του Transfermarkt 1,08 δισεκατομμύρια ευρώ, αλλά το χορτάρι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί αυτή την ασύλληπτη επένδυση.

Πάντως, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από την Έβερτον, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο δεν δίστασε να πει πως η ομάδα του - μετά από όλα αυτά τα χρήματα - χρειάζεται κι άλλες μεταγραφές!

«Μπορούσαμε να νικήσουμε σήμερα κι αυτό είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να δούμε. Πρέπει να αναλύσουμε την πραγματικότητα. Να μιλήσουμε και να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε στο επόμενο μεταγραφικό παζάρι», ανέφερε ο Αργεντινός κόουτς, προαναγγέλοντας επί της ουσίας πως η Τσέλσι θα βγει στην αγορά για παίκτες και τον Ιανουάριο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα