Μαρινάκης: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 12,8 εκατ. ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Μαρινάκης: Νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 12,8 εκατ. ευρώ στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Newsroom
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Όπως ανακοίνωσε η Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας για τέταρτη διαδοχική οικονομική χρονιά.

Ψήφο εμπιστοσύνης στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Στη μείωση του συνολικού δανεισμού της ομάδας και την αύξηση του μετοχικού της κεφαλαίου προχώρησε ο ισχυρός άνδρας των Ρεντς μετατρέποντας 12,8 εκατομμύρια δανείων σε μετοχές, κατά το οικονομικό έτος 2022-23.

Πρόκειται για την τέταρτη συνεχόμενη οικονομική χρονιά που ο Μαρινάκης μετέτρεψε δανεισμό σε μετοχές. Το 2021-22 είχαν μετατραπεί 48 εκατομμυρίων ευρώ, το 2020-21 13,9 εκατ. και 23,2 εκατ. το 2019-20.

 

H κίνηση αυτή έρχεται ενόψει της νέας μεταγραφικής περιόδου. Το καλοκαίρι ο Μαρινάκης είχε εγκρίνει 13 μεταγραφές ανεβάζοντας τις επενδύσεις της Forest σta 291 εκατ. ευρώ από τότε που επέστρεψε στην Premier League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα