Χάαλαντ: Παραμένει εκτός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου

Χάαλαντ: Παραμένει εκτός τουλάχιστον μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου

Ιάσονας Θεριός
haaland
Χωρίς τον τραυματία Έρλινγκ Χάαλαντ θα συνεχίσει να καταστρώνει τα πλάνα τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Πολύ πιο σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός που υπέστη ο Έρλινγκ Χάαλαντ στις αρχές του Δεκέμβρη και ο οποίος - σε συνδυασμό με ακόμα ένα πρόβλημα που είχε νωρίτερα στη σεζόν - δεν του έχουν επιτρέψει να βρεθεί στην... πιο καυτή δυνατή του κατάσταση.

Η Μάντσεστερ Σίτι μάλιστα θα χρειαστεί να πορευτεί χωρίς τον πρωταγωνιστή της τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου, παρά την ελπίδα ότι η επιστροφή του βρισκόταν κοντά.

«Ελπίζουμε πως θα είναι ξανά έτοιμος πριν τον επόμενο μήνα. Πήρε λίγο περισσότερο από όσο περιμέναμε. Έχει ένα πρόβλημα στο κόκκαλο και χρειάζεται χρόνο», ανέφερε ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

«Μας λείπει πολύ ο Έρλινγκ. Τον χρειαζόμαστε και ελπίζουμε πως θα τελειώσει τη σεζόν με λιγότερα προβλήματα», προσέθεσε στη συνέχεια.

Ο Χάαλαντ φέτος έχει ήδη λείψει από 11 παιχνίδια των Πολιτών, ενώ μετράει 19 γκολ και 5 ασίστ σε 22 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα