Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπήκε χειρουργείο ο Μαρσιάλ και ουσιαστικά της... λέει «αντίο» από τώρα

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μπήκε χειρουργείο ο Μαρσιάλ και ουσιαστικά της... λέει «αντίο» από τώρα

martial_man_u
Ο Άντονι Μαρσιάλ χειρουργήθηκε στον προσαγωγό και θα μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο, λίγο καιρό δηλαδή πριν αποτελέσει οριστικά παρελθόν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εξαντλώντας το συμβόλαιό του.

Το επίσημο και οριστικό τέλος του Άντονι Μαρσιάλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πλησιάζει. Ο Γάλλος ωστόσο «φρόντισε» να το φέρει ακόμα λίγο πιο κοντά.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2024 και είναι δεδομένο πως δεν θα ανανεωθεί. Θα μπορούσε να ψάξει μια μεταγραφή την τρέχουσα χειμερινή περίοδο, ωστόσο κατέστησε σαφές πως πρόθεσή του είναι να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος του. Κι από τον εναπομείναντα χρόνο του στο «Ολντ Τράφορντ» πάντως θα χάσει και 2,5 ακόμα μήνες!

Ο Γάλλος στράικερ χειρουργήθηκε στον προσαγωγό εξαιτίας ενός προβλήματος που τον ταλαιπωρούσε εδώ και κάποιο καιρό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη, γεγονός που ουσιαστικά τον αναγκάζει να πει από τώρα «αντίο» στους Κόκκινους Διαβόλους, αφού - αν όλα πάνε καλά - θα του «μείνουν» μόλις έξι παιχνίδια στο τέλος του πρωταθλήματος στα οποία θα μπορέσει να φορέσει τη φανέλα τους!

Ο Μαρσιάλ αποκτήθηκε από τη Μονακό το 2015 αντί 60 εκατομμυρίων ευρώ και έκτοτε σε 317 εμφανίσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετρά 90 γκολ και 55 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα