Κλοπ: «Στο δικό μου μυαλό, οι καλύτερες αναμνήσεις μου στη Λίβερπουλ βρίσκονται μπροστά μας»

Κλοπ: «Στο δικό μου μυαλό, οι καλύτερες αναμνήσεις μου στη Λίβερπουλ βρίσκονται μπροστά μας»

Κλοπ: «Στο δικό μου μυαλό, οι καλύτερες αναμνήσεις μου στη Λίβερπουλ βρίσκονται μπροστά μας»
Στους λόγους της απόφασής του να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ αλλά και τα καλύτερα που... έρχονται αναφέρθηκε ο Γιούργκεν Κλοπ στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά την ανακοίνωση του επικείμενου τέλους του από τους Ρεντς.

Η «βόμβα» έσκασε στο Μέρσισαϊντ το πρωί της Παρασκευής (26/01), όταν ο Γιούργκεν Κλοπ ανακοίνωσε με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους φίλους της Λίβερπουλ πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν θα αποχωρήσει από την ομάδα.

Στην πρώτη του συνέντευξη Τύπου μετά από αυτό, ο Γερμανός κόουτς επιχείρησε να εξηγήσει τους λόγους της απόφασής του, μιλώντας επίσης για το υπόλοιπο της σεζόν και το μέλλον του.

«Είμαι αυτός που είμαι και εδώ που είμαι λόγω του πώς είμαι. Αν δεν μπορώ να το κάνω άλλο, λέω στους ανθρώπους ότι σταματώ. Δεν ήταν αυτή η ιδέα όταν υπέγραψα ένα νέο συμβόλαιο, ήμουν 100% πεπεισμένος ότι θα πάμε μέχρι το 2026. Υποτίμησα τα επίπεδα ενέργειάς μου. Πάντα ήταν ατελείωτα. Τώρα δεν είναι», είπε αρχικά.

«Δεν είμαι προετοιμασμένος να απαντήσω στο ποια είναι η καλύτερή μου ανάμνηση, έχω πολλές ξεχωριστές αναμνήσεις και δεν έχω πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Στο μυαλό μου πάντως, οι καλύτερες αναμνήσεις δεν έχουν έρθει ακόμη, είναι μπροστά μας», δήλωσε στη συνέχεια, αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν.

 

Ο Γερμανός κόουτς μάλιστα, τόνισε πως προς το παρόν θα ξεκουραστεί αλλά και πως δεν πρόκειται να δουλέψει ποτέ σε άλλον αγγλικό σύλλογο, ούτε αν... δεν έχει να φάει.

«Δεν έχω ζήσει ποτέ μία φυσιολογική ζωή. Αυτό είναι αλήθεια. Το να έχω τρεις ή τέσσερις εβδομάδες ξεκούρασης το καλοκαίρι ήταν αρκετό κάποτε, όχι τώρα όμως. Κανένας σύλλογος, καμία εθνική ομάδα για τον επόμενο χρόνο, κανένας αγγλικός σύλλογος για πάντα, μπορώ να το υποσχεθώ αυτό. Ακόμη και δεν έχω κάτι να φάω, δεν θα συμβεί αυτό»

«Δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να με κάνει να αλλάξω την απόφασή μου. Ακόμα κι αν κερδίζαμε τα πάντα φέτος δεν θα άλλαζα γνώμη. Έπρεπε να πάρω αυτή την απόφαση. Το σκέφτηκα καλά. Είναι ανεξάρτητη από ό,τι θα συμβεί μέσα στη σεζόν», είπε έπειτα, στέλνοντας επίσης το μήνυμά του στους φίλους της Λίβερπουλ:

«Ελπίζω να αποδεχθείτε την απόφασή μου. Δεν έχω τη διάθεση να πω ευχαριστώ και τα λοιπά τώρα. Θα γίνουν αυτά. Προς το παρόν, επικεντρωνόμαστε στο υπόλοιπο της σεζόν».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα