Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 3-0: Τριάρα και εξάδα!

Γιουνάιτεντ
Η Γιουνάιτεντ σκόρπισε χαμόγελα, επικράτησε 3-0 εντός έδρας της Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στην εξάδα. Διασυρμός στο Λονδίνο για την Τσέλσι, ισόπαλη η Νότιγχαμ.

Η Γιουνάιτεντ ήταν εξαιρετική στο «Ολντ Τράφορντ», επικράτησε 3-0 της Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στην εξάδα. Δεύτερη διαδοχική νίκη για την ομάδα του Τεν Χαγκ, ωστόσο εκτός από χαμόγελα για την εμφάνιση, υπάρχει και αγωνία για τον τραυματισμό του Μαρτίνες.

Η Γουέστ Χαμ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε στο 11ο λεπτό με τον Άλβαρες, αλλά είδε τον Ονάνα να έχει εντυπωσιακή επέμβαση από κοντά.

Με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, ήρθε η πρώτη μεγάλη στιγμή για τη Μάντσεστερ, αλλά το τρομερό σουτ του Μπρούνο Φερνάντες έδιωξε ο Αρεολά.

Σχεδόν 120 δευτερόλεπτα αργότερα, ο Σούτσεκ λίγο έλειψε να σκοράρει, αλλά ο Μαγκουάιρ έβαλε το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ. Η Γιουνάιτεντ κυκλοφόρησε καλύτερα και στο 23’ ο Χόιλουντ πέτυχε το 1-0 με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής. Μάλιστα, στα 21α γενέθλιά του, ο Δανός έγινε ο νεότερος παίκτης που σκόραρε σε τέσσερις διαδοχικές αναμετρήσεις στην Premier League για τη Γιουνάιτεντ. Το υπέρ της σκορ ήταν σύμμαχος, αφού δεν έχει χάσει ποτέ σε επίπεδο Premier League, σε εντός έδρας παιχνίδι, αν προηγηθεί στο ημίχρονο. Το σερί αυξήθηκε στις 317 αναμετρήσεις, αφού στην επανάληψη οι «Κόκκινοι» ήταν εξαιρετικοί.

Πάντως, πριν έρθει το δεύτερο γκολ, ο Εμερσον έχασε μοναδική ευκαιρία. Στο 49' η Γιουνάιτεντ ήταν πιο ουσιαστική και ο Γκαρνάτσο με τη... βοήθεια του Αγκέρ πέτυχε το 2-0. Τα χαμόγελα πάντως... πάγωσαν με τον τραυματισμό του Μαρτίνες, ο οποίος και αποχώρησε. Το σκορ διαμορφώθηκε στο 3-0, χάρη στον Γκαρνάτσο στο 85ο λεπτό και πλέον στο «Ολντ Τράφορντ» ελπίζουν και για τετράδα.

Εφιάλτης δίχως τέλος για την Τσέλσι

Δεν λέει να σηκώσει κεφάλι η Τσέλσι που ψάχνει απενωσμένα συνέπεια και βυθίζεται ξανά στην εσωστρέφεια μιας - ακόμα - πολύ κακής σεζόν. Οι Μπλε... ταπεινώθηκαν εντός έδρας από τη Γουλβς, η οποία με πρωταγωνιστή τον Ματέους Κούνια έκανε πάρτι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πήρε σπουδαίο τρίποντο με το εμφατικό 4-2. Κατρακυλά η ομάδα του Ποτσετίνο που έπεσε στην 11η θέση, επτά βαθμούς από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Στη 10η θέση ανένβηκε η Γουλβς.

Οι Λονδρέζοι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν πρώτοι στο ματς, όμως παρ'ότι άνοιξαν το σκορ δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι. Στο 19' ο Πάλμερ με άψογο πλασέ από την πάσα του Καϊσέδο έκανε το 1-0, ωστόσο ο Κούνια, με δόση τύχης και σουτ που κόντραρε, ισοφάρισε για την ομάδα του Ο'Νιλ. Με παρόμοιο τρόπο πήραν κεφάλι στο σκορ οι Λύκοι, όταν στο 43' το τελείωμα του Νέτο άλλαξε πορεία από το σώμα του Ντισασί και αιφνιδίασε τον Πέτροβιτς.

Τα πράγματα μάλιστα έγιναν ακόμα χειρότερα για τους Μπλε στο δεύτερο μέρος, με τον Κούνια να... καθαρίζει. Ο Βραζιλιάνος στο 63ο λεπτό από κοντά έκανε το 3-1 μετά το γύρισμα του Νέτο και στο 82' ευστόχησε από την άσπρη βούλα στο πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε από τον Γκουστό, για να ολοκληρώσει το χατ τρικ του και να πετύχει το τέταρτο τέρμα της ομάδας του. Η Τσέλσι μείωσε με κεφαλιά του Σίλβα στο 86', όμως δεν μπόρεσε να γλιτώσει τον διασυρμό και να γεμίσει - ξανά - τους φίλους της με απογοήτευση.

Ανάσα η Φόρεστ, ισόπαλη με την Μπόρνμουθ

Η Φόρεστ έπειτα από δυο διαδοχικές ήττες απέσπασε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας από την Μπόρνμουθ και βρέθηκε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ δεν άφησε την αντίπαλό της να ξεφύγει. Μόλις στο 5ο λεπτό η Μπόρνμουθ βρήκε τρόπο να πάρει κεφάλι στο σκορ, όταν από εκτέλεση κόρνερ και μια πρώτη κεφαλιά του Σινιστέρα, ο Κλάιφερτ από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το 1-0. Η Νότιγχαμ έβγαλε αντίδραση, βελτιώθηκε μετά το 30΄ και στο 45' βρήκε το γκολ ισοφάρισης με υπέροχο σουτ του Χάντσον – Οντόι!

Ο Αβονίγι προσπάθησε να κάνει τη διαφορά, χωρίς όμως να βρει δίχτυα. Με παίκτη λιγότερο έμεινε από το 84' η ομάδα του Ιραόλα λόγω αποβολής του Μπίλινγκ, κάτι όμως που δεν εκμεταλλεύθηκε η Φόρεστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα